Blog
20-Punter.jpg

 Publicatie Sneeker Nieuwsblad

 

10oktober 2002

 

Scharnegoutum

- De 14 jarige Annie Jansen uit Scharnegoutum is door de KNVB uitgenodigd voor de nationale selectie meisjes onder de 15 jaar. De C-juniore van Scharnegoutum maakt al enige tijd deel uit van de noordelijke selectie van de KNVB.

Vandaag is in Zeist een selectiedag met dertig meisjes van onder de vijftien jaar. Annie Jansen maakt daar deel uit. Uiteindelijk worden vijftien meisjes uitgekozen voor de landelijke selectie.

Er wordt in Zeist onder andere tweeënhalf uur getraind en er staan 's avonds selectiewedstrijden op het programma.

Dat Annie Jansen is uitgekozen voor de selectie is een unicum voor voetbalvereniging Scharnegoutum '70. De club is erg trots op de uitverkiezing van haar pupil. Bij Scharnegoutum speelt ze als C-juniore in het B-junioren jongensteam.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-57.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 585 gasten en geen leden online