Home
05-Bakker.jpg

08-06-2018 De muziekvereniging “Excelsior” bestaat 95 jaar! En dat moet gevierd worden. Daarom wordt er ook dit jaar weer “Zwette Night Music” georganiseerd.
Vanwege “Zwette Night Music” muziekfestijn, organiseert de muziekvereniging “Excelsior” een bliksemloterij. Vanaf maandag 11 juni komen we bij de deuren langs. De loten kosten €1,- per stuk en je kunt meteen zien of je een prijs hebt gewonnen!

De prijzen die je kunt winnen:
- Hoofdprijs Air Fryer Moa gesponsord door Poiesz
- Cadeaubon t.w.v. €25,- bij schoonheidssalon “Moai by Dieuwke”
- Cadeabon t.w.v. €25,- bij “Postma-Gauw”
- Cadeaubon voor een gratis knipbehandeling van kapsalon “Patries”
- Boeket bloemen t.w.v. €15,- bij “Bloemen bij Heleen”
- 2x een Cadeaubon t.w.v. €7,50 bij “Bakkerij Posthuma”
- Een lekkernijpakket bij “de Kaasreus”
- Een tasje met decoratie van bloemenwinkel “de Hortensia”
- 10 x een slagroomtaart! Namens de muziekvereniging “Excelsior”
Graag willen wij alle bedrijven ontzettend bedanken voor het beschikbaar stellen van de diverse prijzen, welke geheel kosteloos beschikbaar zijn gesteld!

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_17-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-54.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 966 gasten en geen leden online