Home
07-sponsors15.jpg

Zwette Night Music, 23 juni 20:30 uur op het Swettehûsplein door Excelsior en Jesband met medewerking van de coverband Smûk!!!!
Net als voorgaande edities belooft het weer een afwisselende avond te worden met onder andere recente hits en rockmedleys.

Uiteraard brengen we ook gezamenlijk een aantal nummers ten gehore. Smûk is een jonge coverband die dit jaar finalist was in de Clash of the Coverband in Paradiso. Naast hits van eigen bodem worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd in het repertoire. Voorbeelden zijn Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen en ook de Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten. Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres blazen met hun knallende hits het publiek elke keer omver. Daarnaast worden de nieuwste hits van de laatste jaren meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4808elim.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-01.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1188 gasten en geen leden online