Home
37-dorpshuis.jpg

12-05-2018 een roos van de kerk voor alle examen kandidaten...  De examens moeten nog beginnen, gisteren zaten een paar jonge Joppers al flink na te denken hoe het nu verder moet. De privacy wetgeving geeft ons veel beperkingen waardoor dit jaar waarschijnlijk de laatste rozenactie wordt gehouden. Het geeft iedereen veel kopzorgen, ook wanneer bepaalde scholen wel willen meewerken, een beetje de wet overtreden en wel namen doorgeven, dan worden andere scholen juist weer erg oplettend.

Bizar eigenlijk, want wat is er tegen om de leerlingen uit ons dorp aan te moedigen met een kleurrijke roos, met aandacht en positiviteit? "We willen juist niemand vergeten, zo waren de reacties..." Volgende week beginnen 29 leerlingen uit Scharnegoutum-Loënga aan hun VMBO, MAVO-HAVO, en VWO examen. Meer hierover in de Doarpsomropper van komende maand. Want hoe kan het anders, positief aanmoedigen is belangrijk en verrassen doe je altijd anoniem... 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-07.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 200 gasten en geen leden online