Home
16-KBC.jpg

22-03-2018 De Fietstraining is begonnen. Heb je zin om te (race)fietsen, wil je werken aan je conditie en  sneller worden..?  In Scharnegoutum is een fietsgroep, wekelijks op de dinsdagavond wordt er getraind. Deze fietsgroep bestaat uit ongeveer 12  actieve racefietsers  uit Scharnegoutum (of directe omgeving) en we  staan voor samen fietsen en toeren.  In de volksmond zijn we nooit opgericht maar bestaan toch al heel wat jaren... Iedere dinsdag vanaf 18:45...

Het doel van de club is fietsen met elkaar en belangstelling voor fietstochten en andere fiets evenementen creëren. Het motto is samen uit en samen thuis.
Vanaf eind maart tot eind september is het mogelijk om op de dinsdagavond aan de training mee te doen. Er wordt in één groep getraind op een gemiddeld  niveau. De aanvang op deze avond is 18:45 uur, verzamelen bij Patries kapsalon in het centrum van Scharnegoutum. Er is een groeps- app die beheert wordt door Pieter jan Atsma, je staat erin en je weet wie er meegaan. Weer of geen weer…   Kor Huitema is het aanspreekpunt en in gezamenlijkheid wordt dikwijls een mooie fietsroute bepaald en gereden in een omtrek van Scharnegoutum. In september sluiten we meestal af met een dagtour van ± 150 kilometer. 
Deelnemen is vrij, wij staan u graag te woord omtrent vragen en nodigen u van harte uit om eens gezellig een avond met ons mee te fietsen.
Op 27 maart beginnen we weer. Mvg Albert en Kor

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_15-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-09.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 793 gasten en geen leden online