Home
30-vdmeer.jpg

23-02-2018 De Mediagroep voegt alle advertentie inkomsten samen. We voegen samen en nemen afscheid. Vandaar een blik op Jouke v Schepen,  55 jaar jong, hij was jarenlang beheerder van de website penningen en correspondeerde kort en bondig met alle bedrijven. Geld vragen voor de website en deze beheren. Bescheiden nemen we afscheid van de website kas en is het een ‘vut’ gaan. Voorwaarts bedoelen we hier, wanneer drie onderdelen samengaan, lijkt er één teveel. De mediagroep gaat verder met...

Ben je sponsor van de website, of adverteerder in de dorpskrant, straks is het  allemaal één financiële pot. En om te voorkomen dat een onderdeel financieel ‘nat’ gaat brengen we beide dus nu bijeen. Steviger worden, vooral elkander duurzamer versterken.
Alle inkomsten maken straks deel uit van die ene mediagroep. Jouke was er ooit bij, hij stond aan de wieg van het abstracte, daar waar dorpsbelang ooit het idee lanceerde, met een groepje enthousiastelingen  een dorpsite begon. Een ei, een kind erbij. Het nieuws gaat  allang niet meer uitsluitend via de krant, steeds vaker  via internet of facebook, maar de website van het dorp werd wel een digitale archief en verzamelplek. Niet meer weg te denken. Zo gewoon. Bij Jouke aan de koffie verwennen we hem nog 1x met bier en heerlijke natuur stroop.  Zo neem je afscheid en zo kun je ook de mensen binnenhalen. “En heel veel heb je niet nodig om iets te realiseren” zegt Jouke. Voor hem is toekomst kijken geen stil blijven staan, dat was ook het geval met de website. “Bij de geboorte waren we een van de eersten en nu kunnen we de site niet meer  wegdenken…” en dat in een paar jaar tijd. Jouke zijn wieg,  zijn huis, hij haalt even adem, 55 jaar, geniet. Geniet van het huis, zijn vrouw, het dorp, de kinderen en de wieg… het kleinkind. Vandaag dus zijn afscheid en weer ruimte maken voor een nieuwe generatie, met nieuwe mensen en vrijwilligers weer voorwaarts.

Dankjewel Jouke je was een fijne kompaan!     Namen de Mediagroep Albert  

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 24-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-10.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 626 gasten en geen leden online