Home
18-Patrias.jpg

Informatie bijeenkomst zwemplek: Op maandag, 15 januari 2018 zal in het Swettehûs een algemene bijeenkomst plaatsvinden over het onderwerp zwemplek voor jonge kinderen bij de Swette. Aanvang van de bijeenkomst is om 20.00 uur.
U wordt van harte uitgenodigd in deze bijeenkomst Uw mening kenbaar te maken aangaande het inrichten van een zwemplek voor jonge kinderen. De plek die we, in samenspraak met wethouder Stoker en Erik Visser, onze dorpencoördinator en enkele betrokken ouders hebben uitgekozen, is achter de sportvelden,

daar waar de Zwette een bocht maakt richting De Flearen. De informatie bijeenkomst is bedoeld om het draagvlak bij de dorpsbewoners te peilen voor deze plannen. Zowel voorstanders en eventueel ook de tegenstanders voor een zwemplek op deze locatie worden op deze avond verwacht. Wethouder Stoker heeft toegezegd zich sterk te maken voor verwezenlijking van het plan en wil daarvoor ook de financiële middelen genereren.
De voortzetting van het plan zal af hangen van het benodigde draagvlak voor deze zwemlocatie. We wijzen U er op voorhand op dat de inrichting sober zal zijn, dit om te voorkomen dat er ongewenste nevenactiviteiten ontstaan op de beoogde locatie. Ook zal er bij de inrichting zorg worden gedragen voor waarborgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan voor de zwemjeugd. Op de informatie-avond hoort U meer.

Bestuur Doarpsbelang

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-05.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 276 gasten en geen leden online