Home
18-Patrias.jpg

01-01-2018 Een kakelvers jaar van 365 nieuwe momenten, dagen, nieuwe  kansen. Sommige mensen uit Scharnegoutum vragen zich af: Wat heb je er eigenlijk aan, zo voorspelbaar, zo (s)aai...weer zoveel van hetzelfde? Ja, en nee. Een jaar waarvan we weten dat het toch weer heel gewoon zal zijn. En toch, in elk moment schuilt weer nieuws, van en met elkaar, van ons, van wij, wijsh(ei)d, n(ij)....   Vertel dit met zoveel fotomateriaal,  te bewaren of in een verslagje te gieten. Terug kijken, herinneringen van vorig jaar (in het fotoalbum of met de zoekmachine) En voorwaarts ligt alweer het nieuwe....

  het onbekende. Er is een ei gelegd, er zal vast weer frisse schrijfkunst binnenstromen. Daarom iedereen een goed, gezond en mooi nieuw(s) jaar gewenst: welkom in  2018!!!
Namens de Mediagroep:  Jan, Albert, Geart, Nynke, Klaas, Japke, Haitze, Alfred, Hinke, Wijtze.  

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-50.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 298 gasten en geen leden online