Home
28-thuiszorg.jpg

 30-12-2017 Het weer zat s'ochtends nog flink tegen, later werd het droog. Ja in toer... dankjewel, in toer, dat zou het zeker zijn wanneer we niet konden rekenen op al deze bovenstaande bedrijven, de vrijwilligers, de helpers, EHBO Berber en Bob, de nonnen, de koster Johannes, Femke, Geart, de muzikanten David IJsbrand, Marinus, Excelsior, Pieter-Jan, Albert, en de organisten Hains en Johan, Hendrik en Durk de beheerders van het kanon, Carex, Tseard, de hardlopers, de organisatie van de snertloop,

Fokko, Fetze, maker van thermometer, de klokkenluider, Henk,  Roeland,  Rouke, Sybo, Hendrik-Ype, Sipke, Pieter de vuurmakers, school de kinderen, Ytzen, Anneke, Kor, Jan, Piet, Timo, Wietske, Tiny, Pieteke, Willem, en zoveel meer mensen die allemaal een bijdrage hebben gedaan in financieel opzicht, maar ook door gezellig mee te doen. Dankjewel namens de commissie werkgroep Yn it Fjoer foar de toer. Deze start is geweest en we gaan het komende jaar door met ludiek inzamel activiteiten.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-10.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 282 gasten en geen leden online