Home
32-Wijn-hoeve.jpg

31-12-2017 vv Scharnegoutum '70 gaat samenwerken met VTON. We zijn verheugd jullie te melden dat onze voetbalclub per 1 januari 2018 gaat samenwerken met Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland (VTON). VTON heeft een complete digitale voetbalopleiding voor de jeugd ontwikkeld. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn van 5 t/m 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen.


Wie is VTON? VTON wil dat iedere jeugdspeler met plezier zijn of haar potentieel bereikt. Daarom ondersteunt VTON clubs en trainers met een digitale voetbalmethode voor de jeugd. Ze combineren meer dan 50 jaar trainerservaring met bijna 20 jaar expertise op softwareontwikkeling. De trainingen zijn ontwikkeld door professionals. Op dit moment werken ze samen met diverse profclubs en amateurclubs waaronder bijvoorbeeld: SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Groningen.
Wat betekent dit voor onze club?
Alle jeugdtrainers (en leiders) van JO9 tot met JO19 krijgen een voetbalapp waarop elke week trainingen staan. Ze hoeven geen trainingen meer voor te bereiden. Iedere speler krijgt op basis van zijn leeftijd hetzelfde aanbod van trainingen. Leiders krijgen de voetbalapp ook. Zij kunnen kijken welke oefeningen door de week zijn gedaan en kunnen daar zaterdags op terugkomen.
Wat levert het op? De spelers voetballen met meer plezier en ontwikkelen zich ‘spelenderwijs’ naar hun potentieel. Trainers worden ontzorgd op de inhoud en kunnen zich richten op het coachen. En binnen de verenigingen zijn visie, leerlijn en planning centraal geborgd. Daardoor is er continuïteit, zelfs als trainers elkaar afwisselen. De methode maakt van een jeugdafdeling een jeugdopleiding.
Vragen?
Op de website van VTON kun je meer informatie hierover vinden. Verder kun je met vragen hierover terecht bij de Technische Commissie (TC). Wil je onze club verder helpen met het geven van deze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie
Leffert Miedema
Fetze Gaastra
Jaap van der Goot

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-05-a.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 284 gasten en geen leden online