Home
01-Ambachtelijk-IJs.jpg

“Foar de toer yn it fjoer” De toren van Scharnegoutum raakt in verval en onderhoud is hard nodig. Daarvoor moeten we geld inzamelen. Dit willen we op verschillende manieren doen. De eerste activiteit is op:  zaterdag 30 december. 
Start 14.00 uur Spectaculair  Start van de traditionele snertloop.
Deelnemers voor deze hardloopwedstrijd kunnen kiezen uit de afstanden van 5 of 10 kilometer. Startgeld: € 5,-. Opgeven bij het startpunt “de Kromme Tille”. Finish: op de Achterbuorren.
16.00 uur het “rondje om de toren”.
Hèt beleefevenement waar voor jong en oud rond de toren allerlei gezellige activiteiten zijn. Het startpunt is op de Achterbuorren waar ook de deelnemerskaarten te koop zijn. Volg de lichtjes en laat je verrassen door activiteiten, spelletjes, muziek, een hapje en een drankje. Namens de werkgroep, tot de 30e....

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Zo was het toen

0ude-kerk-kleur-klein.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-01.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 401 gasten en geen leden online