Home
21-grollema.jpg

Sinterklaas nieuws.Op zaterdag 25 november a.s. is het weer feest in Scharnegoutum, want Sinterklaas brengt weer een bezoek aan Scharnegoutum
met zijn Pieten!!!!Om half 2 komt de pakjesboot aan bij de Zwettebrug op de Zwettewei. Nadat Sinterklaas aan vaste wal is gekomen gaan we eerst met z’n allen een rondje door het dorp lopen. ( In geval van slecht weer zal de route ingekort worden ). Om ongeveer half 3 begint het GROTE SINTERKLAASFEEST in het “Swettehûs”.

Het dorpshuis gaat open om 5 voor half 3 (ook bij een eventueel ingekorte route, graag hier rekening mee houden). Alle kinderen t/m groep 4 zijn hierbij welkom. Het toegangskaartje wordt op school uitgedeeld.
Kinderen t/m 8 jaar die niet in Scharnegoutum op school zitten kunnen een toegangskaartje ophalen bij de Fam. IJssels, Dielakker 9.De Pieten en Sinterklaas vinden het dit jaar ook erg leuk als jullie een mooie tekening of een ander mooi werkje maken voor Sint zijn verjaardag. Deze werkjes mag je meenemen naar het “Swettehûs” en dan gaan we alle mooie tekeningen en werkjes een mooi plaatsje geven. We laten ons graag verrassen door jullie creativiteit. Dus doe je best en laat zien hoe mooi jij kunt knutselen!
voor de foto's <klik hier>

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Zo was het toen

foto_04a-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-01.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 404 gasten en geen leden online