Home
04-Atsma.jpg

       KOMT U OOK ETEN?  <Klik hier>

“Foar de toer yn it fjoer…!”
De toren van Scharnegoutum raakt in verval en onderhoud is hard nodig. Daarvoor moeten we geld inzamelen. Dit willen we op verschillende manieren doen. De eerste activiteit is op:

zaterdag 30 december

Beleef  “Het rondje om de toren”

We beginnen deze middag met de ondertussen traditionele snertloop. Deelnemers voor deze hardloop wedstrijd kunnen kiezen uit de afstanden van 5 of 10 kilometer.

Na de wedstrijd nodigen we iedereen uit voor een “rondje om de toren”. Rond de toren van Scharnegoutum organiseren we gezellige activiteiten waarbij voor jong en oud van alles te doen is. Een beleef evenement. 

Maar om dit te kunnen organiseren hebben we mensen nodig die:
• iets ludieks willen doen b.v. muziek maken, dansen, wafels bakken etc..
• ons willen helpen met allerlei activiteiten b.v. verkoop van eten/drinken
• ons willen helpen met opbouwen.
• Etc. etc.

Heb je een leuk idee of wil je graag helpen neem dan contact op of met Albert Kingma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anneke Reinink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vriendelijke groeten namens het team van vrijwilligers/ 
de werkgroep: “Rondje om de toren!”

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-62.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 439 gasten en geen leden online