Home
27-goliath.jpg

 

ANNULERING !!!!
LET OP!
Ook de voorstelling op 14 april gaat NIET DOOR!!!
De Brekbere Sirkel.

Voor de tweede keer kregen wij de medeling dat deze voorstelling niet doorgaat vanwege een val van de hoofdrolspeelster Tet Rozendal.

Haar verwondingen zijn dusdanig dat herstel minimaal een half jaar zal duren. Voor haar het meest maar uiteraard ook voor de diverse organisaties welke de voorstelling geboekt hadden een enorme teleurstelling. 

De actrice en zangeres uit Feanwâlden liep in december bij een val een zware hersenschudding op en ondervindt daar tot op heden de nadelige gevolgen van. Inmiddels is duidelijk geworden dat het herstel langer duurt dan was gehoopt en verwacht. Op advies van haar doktoren heeft zij dan ook moeten besluiten voorlopig alle geplande voorstellingen en optredens af te zeggen. Het spelen van een intensief  en aangrijpend stuk als ‘Brekbere Sirkel’ is niet mogelijk.

Om het herstel zoveel mogelijk ruimte te bieden en Tet Rozendal voorlopig zo weinig mogelijk te belasten, is met pijn in het hart besloten, de zeven geplande voorstellingen geheel te annuleren. Omdat er geen zekerheid bestaat omtrent de tijdsduur van het herstel, is eveneens besloten om geen nieuwe data te plannen.

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_12-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-46.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 564 gasten en geen leden online