Home
21-grollema.jpg

Scharnegoutum 6-10-2017 Deze maand in de Doarpsomropper, de oktober editie, vertellen we u meer over de straatverlichting.
Frjemde (ljocht)kluchten! Is it jimme grif wol opfallen dat de iepenbiere ferljochting yn ús doarp de lêste wiken hielendal de kluts kwyt is. Jûns giet it te betiid oan en de jûnsferljochting dy't 11 oere jûns útgiet baarnd moarns betiid ek wer en giet ek wer te let út.

Nijsgjirrich as ik bin ha ik dêroer efkes kontakt hân mei in âld kollega dy't by de gemeente oer it ljocht giet en dy skriuwt my dat Liander dwaande is mei in nij bestjoeringsysteem wat de ferljochting op tiid oan en út gean litte moat. Tagelyk is der ek noch in âld systeem wat no noch de ferljochting oanstjoerd. Dy beide systemen kin net mei mekoar troch ien doar en sette beide harren sin troch wat de oarsaak is fan de healwize tastân mei de iepenbiere ferljochting. Hoelang dizze nuveraardichheden duorje is net te sizzen. De gemeente hat Liander frege om it probleem op te lossen, mar it skynt nochal dreech te wêzen. En dat yn in tiid wêr de technyk alle mooglikheden biedt.
Geart.

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-43.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 357 gasten en geen leden online