Home
24-aardappel.jpg

22-09-2017 Na  meer dan 8 redactie jaren in de Doarpsomropper en later ook nauw betrokken bij de totstandkoming van de Mediagroep Scharnegoutum gaat Anneke Meiners ons verlaten. Samen met haar man / predikant Sytze Ypma vertrekt zij ook naar Franeker. De verhuizing zal eind november zijn vertelt ze, de familie Ypma vertrekt en haar opstellingenwerk blijft voorlopig nog even zo vertelt zij ons.

Anneke was een enthousiast medewerkster, ze maakte artikelen voor de Doarpsomropper en toen dat wat minder werd deed ze veel regel dingetjes, zoals ze het zelf noemt. In de mediagroep ontwikkelde ze ideeën, dacht goed na over strategie en organisatie, was altijd positief gestemd en zorgde voor de verbinding tussen alle betrokkenen. Vooral dat laatste vond Anneke belangrijk en zo is het ook. Anneke, we kennen je als bescheiden, goedlachs en altijd enthousiast en betrokken. Heel erg bedankt voor je inzet. We zullen je best missen. Maar natuurlijk veel geluk en nieuwe uitdagingen in Franeker. We houden contact.

J.l zaterdag hebben we een gezellige afscheidsbijeenkomst gehouden in het Swettehûs. Daar hoorden natuurlijk cadeautjes bij en Anneke trakteerde ons op creatief geschreven zinnen die allemaal betrekking hebben op het media gebeuren in Scharnegoutum. Goed om bij stil te staan.  

Namens de mediagroep Jan   (voor haar bloemen met herinnering, met haar laatste woord, uit het hart, stilte, waar mensen elkaar ontmoeten....). 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-69.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 778 gasten en geen leden online