Home
15-heleen.jpg

 Een terecht dankwoord, het gehele dorp is super trots, en eigenlijk wil iedereen-iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van het feest. Alle mensen die hebben deelgenomen. Een feest is geen feest zonder jullie bijdrage. Het Oranje bestuur dat koos voor een nieuwe richting in de parade. 

Het is fijn om te merken dat jullie vertrouwen hebben in een voortbestaan. Alle bestuursleden  afzonderlijk, dankjewel, jullie inzet met gezin en vrouwen. De fotografen voor het promoten van de diverse activiteiten. De positieve energie van een ieder. De complete werving van sponsoren, voor jullie financiële hulp. Alle betrokkenen bij het meedenken bij het opzetten van een programma. De captains en de sporters/denkers. Alle medewerkers van de toiletwagen tot de catering,  het bar personeel. Iedereen voor de gezelligheid. Eigenlijk dank voor alles en aan iedereen, de Kerk, het korps, de muziek, de Zwette koningin. Mooi was het ondanks de regenbuien ! 
.
.. klik hier: https://www.facebook.com/oranjeverenigingscharnegoutum/ 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-57.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 753 gasten en geen leden online