Home
14-Jaco.jpg

Scharnegoutum 4-09-2017 ... Vroeger was er in ons dorp een degelijke Boerenleenbank, een Rabobank ook, en een postkantoor. Algemeen wordt vaak gezegd dat geld bestaat om het uit te geven... Het geld in Scharnegoutum mag meer rollen. Via de site van Scharnegoutum krijgen we al langere tijd  de vraag of er ook een pin automaat kan komen in ons dorp. We nemen u mee op weg naar een ontwikkeling van een heuse P & R in ons dorp. Pin & Ride, de way tot het moderne contemporaine pinnen.

Dat is naar binnen rijden, in de overkapte capsule, deuren sluiten direct, je blijft rustig zitten en eventueel voor een hele snelle pin mag de motor stationair blijven draaien. Druk met de smartphone het te pinnen bedrag en via de pin-app je persoonlijke pincode. Geen camera of skimmer kan hier bij. Nooit! Wil je toch ploffen of kraken dan volgt ongekunsteld het opblazen van eigen leven, en vanwege registratie het gevaar van je totale eigen risico/erfenis en ook nog eens het verlies van eigen auto, scootmobiel of scooter. Veel voordeel dus. Scharnegoutum heeft deze primeur van de Pin-Mac drive formule als mooie kans binnen handbereik. De vergunning is ingediend. Terwijl de krant schrijft dat plofkrakers van geldautomaten zelden worden gepakt, grijpt Scharnegoutum een kans voor deze kraak vrije pin automaat. U leest hier alles over in de nieuwe Omropper,deze week bij u op de mat!   

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

oktober-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-05.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 571 gasten en geen leden online