Home
04-Atsma.jpg

15-06-2017 Scharnegoutum. Van 12 t/m 30 juni werken groep 1 en 2 van basisschool Op 'e Hichte aan het thema brandweer. Het lokaal is ingericht als een brandweerkazerne en we hebben allemaal spullen verzameld die bij de brandweer horen. De kinderen raken niet uitgesproken over dit thema.
22 juni komt er een brandweerman naar ons toe en 28 juni komt er een echte brandweerauto bij de school. Lied: Brandweerman!

Brandweerman, brandweerman, kom zo snel als je kan
Brandweerman, brandweerman, help me dan, red me dan.

Wat is er aan de hand.
Mijn huisje staat in brand
Ik klaar snel deze klus
En zorg dat ik je huisje blus
Refrein

Dit is toch niet gewoon
Mijn kat zit in de boom
Ik haal mijn ladder wel
En pak dat katje dan weer snel

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

november-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-07.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 686 gasten en geen leden online