Home
13-sonsoring.jpg

12-06-2017 Ludiek avondconcert 12 juni, dat is a.s. maandagavond 20:00 uur: Marten en de Brûskoppen, een bijzonder concert in Scharnegoutum. Daar ontmoet de Martens Cantorij het Shantykoor de Brûskoppen in een muzikaal treffen. Beide koren hebben in 2017 een jubileum jaar. De Brûskoppen bestaan 20 jaar en de Martens Cantorij 90 jaar.

In 1997 werd in Scharnegoutum, shantykoor ‘De Brûskoppen’ opgericht. Een enthousiaste groep heren, die op allerlei gelegenheden zeemansliederen ten gehore brengt, met een hoog meezinggehalte. De Martens Cantorij is een uiteenlopend concertkoor – van klassiek naar modern- en heeft daarnaast ook een  kerk muzikale/liturgische functie.  Een kenmerk van de Martens Cantorij is veelzijdigheid. Dat vertaalt zich in een drukke muzikale agenda van concerten en vieringen. Het zijn twee uiteenlopende koren, maar het wordt een bijzondere confrontatie. De koren laten elk zien en horen in welke muziekstijlen ze zingen. Bijzonder is het om een muziekstuk vertolkt door de Martens cantorij daar te horen zingen door de Brûskoppen en even later een lied van het Shanty koor te horen in de vertolking van de Martens Cantorij. En op een aantal momenten kunt u de beide koren gezamenlijk zien optreden.
Het ludieke zomeravondconcert is op 12 juni om 20.00 uur in de
Martensstjerke te Scharnegoutum.
De toegang is gratis. Na afloop een collecte.
Na het concert kan er nog nagepraat worden in het Swettehûs 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 22-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-10-a.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 720 gasten en geen leden online