Home
33-atseven.jpg

       KOMT U OOK ETEN?  <Klik hier>

Zaterdag 1 juli 2017 organiseert de Wereldwerkgroep Scharnegoutum haar tweejaarlijkse rommel¬markt. Dit gebeurt weer in en rond dorpshuis Swettehûs. De opbrengst van de rommelmarkt komt volledig ten goede aan het door de werkgroep ondersteunde waterschoolproject op Haïti. De wateropleiding leert Haïtiaanse jongeren om vervuild water te herkennen, het water te zuiveren en schoon drinkwater te leveren aan de lokale bevolking. 

De rommelmarkt is weer hèt moment om kasten, zolders en schuren op te ruimen. We willen de spullen die u niet meer gebruikt graag een nieuw leven geven en op onze markt verkopen. Wat willen we graag hebben?
Speelgoed, boeken, cd’s/dvd’s, (kleine) apparatuur, kleding, gereedschap, keukengerei, antiek, curiosa en snuisterijen. Het gaat dan uiteraard om spullen die bruikbaar en in tact zijn, zoals bij technische apparatuur.

We gaan geen grote spullen verkopen zoals matrassen, bankstellen, kastjes, meubels, fietsen, computers, koelkasten (en ander witgoed) en ook geen kleine spullen zoals bloempotten, glaswerk/bekers en rietspullen.

Wanneer kunt u de spullen brengen?
U kunt de spullen naar het Swettehûs brengen op vrijdag 30 juni van 10.00 tot 20.00 uur.

Hoe laat begint de rommelmarkt?
De rommelmarkt is zaterdag 1 juli van 9.30 tot circa 12.30 uur. De entree is 1 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree.

Wil je meewerken aan de rommelmarkt dan kun je je aanmelden bij Hilly Tiemersma (417714) of Sipke Plat (416239).

Graag tot ziens op de rommelmarkt. Kom gezellig langs. We zien er naar uit.

De Wereldwerkgroep Scharnegoutum

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-45.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 125 gasten en één lid online