Home
35-dekajuit.jpg

19-05-2017 Het logo van doarpsbelang dat in deze site staat afgedrukt op de voorzijde van de brochure die doarpsbelang maakte voor toeristen en recreanten, wordt oubollig genoemd....en dat is het ook. In de tijd dat dit beeldmerk werd gemaakt moest het woordje logo nog worden uitgevonden. Zo oud is dus ons beeldmerk.

Het Bestuur van doarpsbelang nodigt lezers uit een nieuw logo te ontwerpen. Daarin zien we de vlag van Scharnegoutum graag  verwerkt.

Inzenders van ontwerpen maken kans op een prijs. Die wordt toegekend aan het winnende ontwerp dat wij als het nieuwe logo zullen gaan gebruiken. Uw inzendingen kunt U bij het secretariaat aanmelden. Dit adres staat vermeld onder de kop Doarpsbelang van de website. 

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

0ude-kerk-kleur-klein.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-05.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1711 gasten en geen leden online