Home
19-hortensia.jpg

30-04-2017 Aanleiding voor de brochure is geweest dat toeristen bij de Potten vragen hebben over wat er zo al te doen of zien is in de dorpen rondom Sneek. Onze brochure ligt voor uitgave inmiddels op de info balie bij het VVV Sneek en Recreatiecentrum de Potten waar men ze graag in ontvangst nam. Toegezegd is dat de digitale versie wordt geplaatst op www.frieslandwonderland.nl

Een dergelijk verzoek is ook ingediend bij de gemeente SWF voor de gemeentelijke website evenals de provincie onder het hoofdstuk middelzee-route en de site van de Marrekrite. Dorpsbelang ziet graag dat deze actie niet eenmalig is. We zullen de brochure zo nodig updaten, verder verspreiden en ook in de toekomst blijven aanbieden in gedrukte vorm. Ter bekostiging daarvan worden sponsoren benaderd.

Voor de brochure http:/brochure-scharnegoutum

Bestuur Dorpsbelang

  

  

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_01ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-04.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1548 gasten en geen leden online