Home
19-hortensia.jpg

27-04-2017  Vijftig is een mijlpaal een keerpunt. Gefeliciteerd Majesteit. Mooie reden om vanuit de de redactie een tweet te sturen... De redactie kreeg van de Majesteit een persoonlijke email terug: "Waardige dorpelingen, slechts één keer kwam ik in uw dorp. Ik heb een bijzondere waardering voor U,

ik herinner mij uw pittoreske dorp Scharnegoutum in de vroege ochtend van 1986. Tijdens mijn prestatietocht de schaats Elfstedentocht, werd ik door u zo geweldig enthousiast aangemoedigd. Ik dacht toen met slechts 30 kilometer, jeetje wat moet ik nog ver. Langs deze weg wil ik u hiervoor oprecht hartelijk danken! Ook bedankt voor al die mooie vlaggen die U vandaag voor mij heeft uitgehangen, het zijn er vandaag heel veel. Veel met hartjes die ik op de google-maps live goed kon zien, ook hiervoor wil ik mijn grote dank uitspreken."

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 28-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-74.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 702 gasten en geen leden online