Home
01-Ambachtelijk-IJs.jpg

26-04-2017 Scharnegoutum: Hoewel af en toe ook de zon schijnt, het vrijwilligerswerk ernstig veranderd, leest u hier alles over de onveranderlijke traditie van de "Koninklijke Lintjesregen". Meer en meer gaat de gemeente/overheid van SWF de onbetaalde werkzaamheden van de vrijwilliger waarderen. De gemeenschap en heel veel andere werkzaamheden leunen namelijk op de onmisbare inzet van deze groep oprechte enthousiastelingen. Niks lukt meer zonder vrijwilligers en anders stopt het gewoon. Het wordt allemaal te duur. Zo is het.

Wat gedaan moet worden, dat is veel en moeten we onderling verdelen. Gelukkig komen er steeds meer vrijwilligers, dit jaar zijn ter gelegenheid van Koningsdag in totaal 2815 Koninklijke onderscheidingen verleend binnen het "Koninkrijk" Scharnegoutum. Eindelijk dus anders... Enkel in ons dorp!!! Dat is bijzonder, waarbij een eervolle vermelding nu eens gaat naar alle vrijwilligers, bekende, minder bekend, met eer of zonder eer en weinig aanzien, die in grote en ook in hele kleine daden inzet tonen voor o.a. kerk, gemeenschap, dorpshuis, school, natuur en sport. JAWEL, NAMENS IEDEREEN IS IEDEREEN BLIJ, DUS IEDEREEN BEDANKT EN GEFELICITEERD. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4818-adk2.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-78.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 704 gasten en geen leden online