Home
40-thea.jpg

Scharnegoutum 12-04-2017 Wanneer we over dingen praten die er eigenlijk niet lijken te zijn, dan wordt het een soort geloof. Het geloof leert ons van opstaan uit lijden, de weg naar het nieuwe. Wanneer we mensen horen praten over een oude fabriek nabij de Zwette, dan denken veel dorpelingen bijvoorbeeld al snel aan de Poiesz. Maar wanneer we gaan praten over een wandeling langs de grasdrogerij

dan weten heel veel mensen meteen wat we bedoelen. Men wijst naar het westen, naar Harinxmaland. Vanuit het oude niets naar het nieuwe. Het lijkt meteen een soort paasverhaal... het gaat in het echt over bijgevoegde foto. De grasdrogerij ? En is deze schoorsteen een wegwijzer of is dat weer een andere fata morgana. Gaat u morgen meteen even kijken, even voorbij Anne Knol de garage. Kunt u deze schoorsteen nog vinden ?  Rij in zuid- oostelijke richting. Twijfel niet aan wat u ziet, maar geloof... 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_13-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-04.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 710 gasten en geen leden online