Home
14-Jaco.jpg

 29-03-2017 Verkocht is deze prachtig gelegen en uitstekend onderhouden karakteristieke kop-hals-romp woonboerderij. Vanaf de Alddyk werd eerder een nieuwe dam gelegd, is er één schaap over de dam dan volgen er meer...De schapen zijn op het droge. Bij dit pand is het een feit. Dit pand kent zoveel extra's! Vrij gelegen en toch met alle voorzieningen en de stad binnen handbereik. Deze boerderij is de laatste jaren grondig, met behoudt van karakter en sfeer, gerenoveerd. De nieuwe eigenaar die hier straks woont,

koopt hier een vertrouwde en degelijke, multifunctionele woonboerderij. Geschikt voor wonen-werken, verzorging, bed & breakfast, houden van paarden of kleinvee, kortom mogelijkheden te over. Er is een eigen insteekhaven met steiger voor het aanleggen van uw sloep of boot. Een uitstekend vertrekpunt om de Friese Meren te ontdekken. Over De Zwette (Elfstedenroute) bent u zo op het Sneekermeer! Voor de paardenliefhebbers is er een professionele paardenbak en kamp weiland. Puur onthaasten.

Dus, bent u opzoek naar een woonboerderij met royaal erf en prima voorzieningen, dan bent u nu te laat...

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-12.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 755 gasten en geen leden online