Home
32-Wijn-hoeve.jpg

Zondagmiddag concert ‘Back to my roots’.
Zondag 2 april a.s. geeft Muziekvereniging ‘Excelsior’
o.l.v. Meine Verbeek
een concert met als thema ‘Back to my roots’. Als gastmuzikant zal Jan Tekstra uit Heech optreden. Tevens treed het koor Freezing op, met o.a. dorpsgenote Tania van Elven. Natuurlijk laat het jeugdkorps ‘Jesband.nl’ van zich horen.
Jan Tekstra is zanger, liedjesschrijver, producer en coach. Hij schreef onder meer hits voor Marco Borsato (Je hoeft niet naar huis vannacht, Vrij zijn, Het water) en Jayh Jawson (Mooie dag). Naast liedjes schrijven voor artiesten, musicals, televisie en film,

geeft Jan songwriting aan het Conservatorium In Holland (Haarlem) en verzorgt hij workshops songwriting in binnen en buitenland. Daarnaast is hij veelvuldig actief als zanger/gitarist, zowel in de studio als live.

‘Excelsior’ bestaat momenteel uit zo’n 30 leden en heeft voor dit concert een afwisselend programma ingestudeerd. Het stuk ‘Homage’ van Jan de Haan wordt gespeeld waarvoor Anneke Meiners speciaal een tekst heeft geschreven als homage aan ons dorp. Dit zal worden gezongen door ‘Vocal Group Freezing’.

‘Freezing’ telt vier vrouwen en vier mannen met pure passie voor zingen, allen afkomstig uit de provincie Fryslan. In vijf jaar tijd hebben zij een uitgebreid repertoire opgebouwd van vooral popsongs.

‘Jesband.nl’, het jeugdorkest van Excelsior o.l.v. Fokje de Jong, bestaat momenteel uit een klein groepje jonge muzikanten. Sommige jeugdleden zitten pas sinds september op muziekles en treden nu al op! De ‘Jesband’ kan nog wel wat aanvulling gebruiken. Mochten er jongen muzikanten zijn die dit lezen, kom gerust eens luisteren of kijken. Er wordt één per week gerepeteerd en regelmatig hebben ze leuke concerten of andere activiteiten.

Dus wees allemaal welkom op zondagmiddag 2 april om 15:30 uur in ‘It Swettehûs’ te Scharnegoutum. De entree is 5 euro voor donateurs en 7,50 voor niet donateurs (direct donateur worden kan, dan heeft u direct 2,50 korting!).

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-53.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 398 gasten en geen leden online