Home
22-Schrale-3.jpg

5 maart 2017 Scharnegoutum: Zondag 5 maart aanstaande: De Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Scharnegoutum-Loënga c.a. nodigt u van harte uit...

om aanwezig te zijn bij de afscheidsdienst van onze huidige predikant ds. Sytze Ypma, vanwege zijn vertrek naar de Protestantse Gemeente Franeker. Vanaf 2008 is dominee Ypma verbonden aan onze gemeente. Ruim 8 jaar is hij een betrokken predikant voor zowel onze gemeente als voor ons dorp geweest.
De afscheidsdienst zal worden gehouden op
zondag 5 maart a.s. om 10.00 uur in de Martenskerk, te Scharnegoutum, vanaf 9.30 uur is er koffie en thee.
Na afloop vindt aansluitend de afscheidsbijeenkomst plaats in het Swettehûs, Legedyk 43 te Scharnegoutum. Hier krijgt u de gelegenheid om ds. Sytze Ypma en zijn vrouw Anneke de hand te schudden en gedag te zeggen onder het genot van een bakje koffie, thee of iets anders. Om ca. 12.30 uur is er soep en brood.
Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om dominee en zijn vrouw kort toe te spreken. U kunt dit vóór 26 februari doorgeven aan de voorzitter van de Kerkenraad de heer J. Cnossen, tel. 0515-542981 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_16-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-47.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 605 gasten en geen leden online