Home
16-KBC.jpg

Er is een nieuwe sponsor voor de site. Kinderopvang Thuis bij Thea, deze naam hoort bij een breed aanbod kinderopvang. Kinderopvang Thuis bij Thea is van deze tijd. Intussen een begrip, ondenkbaar voor ouders uit Scharnegoutum. Men maakt er veelvuldig gebruik van. De wereld verandert om ons heen,

de moeder en vader combineren meer en meer. Op 'e Hichte de basisschool omarmt dit mooie kindercentrum, waar visie is op het kind. Groeien en bloeien vraagt een deskundigheid en onderscheid. Een kind ruimte geven waar hij/zij zichzelf mag zijn. Dan is kinderopvang geen school en de school geen opvang meer. In die veranderende omgeving is het continu rooster gekomen, tussen de middag werd voor het kind korter en het nieuwe rooster geeft hen meer rust en vrijheid. Intussen is ook een nauwe samenwerking met de peuters een feit, nieuw is dat de PSZ “it Hummeltjeshonk” definitief is ondergebracht bij Thuis bij Thea. In opdracht van het ministerie van onderwijs is dit het beste van beide, met de vroegschoolse educatie en opvoeden. Er is nu meer deskundigheid, er is regelmaat en structuur. Het beidt mogelijkheden voor de ouders die kunnen namelijk nu gebruik maken van een toeslag. Het kindercentrum “...met kinderen ben je nooit klaar!" Bij Ronald en Thea wordt altijd rond gekeken waar nieuwe dingen zijn. Bijvoorbeeld: wat doet voeding, wat is spelen voor jongens. Gaan we over tot huiswerkbegeleiding voor de oudere kinderen? Daarmee ben je nooit klaar... Lees ook het uitgebreide interview in de komende editie van de Doarpsomropper. 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-49.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 494 gasten en geen leden online