Home
21-grollema.jpg

Deze kregen we binnen: De Eerste Nieuwe Voornemens: "Ik ga de poep van mijn hond ook opruimen....≠tongue-out", "Wij krijgen zon energie en worden beter voor het milieu≠smile", "Wij gaan winnen met ons voetbalteam≠embarassed",  "Ik ga meer mensen boeien in Franeker≠wink", "wij gaan weer op dinsdag avond sportief fietsen met de fietsgroep≠smile", "ik word lid en laat de postcodeloterij winnen in Scharnegoutum, voor iedereen≠undecided",

"Ons huis gaan we afmaken,  eindelijk klaar, wij gaan wonen in het huis aan de Legedyk≠smile", "wij gaan de toren weer op ons huis (= de kerk)  plaatsen≠innocent", "Nieuwjaarsduik, wij gaan voor een zwemplaats in de Zwette≠laughing", "Wij gaan gezamenlijk bollen planten op de rotonde≠kiss", "Samen gaan wij elkaar vaker groeten≠smile",  "Ik doe mijn hond braaf aan de lijn≠cool" Ik zal beter het gras maaien in jullie dorp≠tongue-out "Ik word lid van de Stadige Strikers≠wink  Heeft u ook een twitter voornemen stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

oude-kerk-zw.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-18.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 540 gasten en geen leden online