Home
24-aardappel.jpg

Scharnegoutum 23-12-2016  
It is safier.... Afscheid van juf Berber. Vrijdagochtend 23 december nam juf Berber na 25 jaar bij het It Hummeltjeshonk gewerkt te hebben,

afscheid van haar werkplek, huidige peuters, hun ouders en andere genodigden. Van dit gebeuren zijn foto’s te bezien op deze site en in de Doarpsomropper (jannewaris/desimber) staat een interview: Wêr’t de helte fan Skearnegoutum syn grutste skatten hinne bringt. Skearnegoutum.NI heeft op facebook een foto van haar eerste klasje geplaatst uit 1991, nu bijna dertigers. Gisteren plaatste juf Berber op facebook: ‘Nog 1 nachtje slapen…. Of wakker liggen?’
We hopen dat ze goed geslapen heeft en genoten heeft van deze afscheidsmorgen, nagenieten kan van de foto’s op de site en wensen haar voor in de toekomst namens de Mediagroep en het dorp een goede tijd en succes met haar werkzaamheden als EHBO instructrice. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4808elim.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-07.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 550 gasten en geen leden online