Home
10-scharneauto.jpg

18-12-2016 it Swettehûs: Een ouderwets gezellig spel was de aankondiging in de Doarpsomropper en de flyer. In ons dorpshuis werd voor de eerste keer het van tv welbekende programma "ik hou van Holland" gespeeld.-->  Foto's hiervan vind u hier.
Ouderwets gezellig werd het zeker. Bij binnenkomst werden de bijna tachtig kandidaten verdeeld in vier groepen, versierd met een gekleurde slinger werd er gewacht op het startsein.
Alle ingrediënten van het spel waren aanwezig; vragenronde , muziekronde, het draaiende rad

en nog veel meer.
Veel kennis van muziek was er nodig maaaarrrrrr ook de nodig dosis geluk, en sommige teams hadden dat geluk dan ook echt.
Het spel werd op geweldige wijze gepresenteerd. De kandidaten met de grootste mond werden zo nu en dan op ludieke wijze op hun plaats gewezen en tussendoor werd er ook nog gewerkt aan het feit dat de quizmaster het zeer op prijs stelde dat de kandidaten beleefd antwoord gaven.Onder het genot van verschillende drankjes liep de spanning aan het einde hoog op.
De presentator en zijn assistent bleven streng maar rechtvaardig.
De quizmaster presteerde het om iedereen aan het einde van de avond staand en luidkeels verschillende Hollandse hits mee te laten 'lallen'.
Iedereen ging met een prachtige teamfoto naar huis en het winnende team, het team van Kees, met de geweldige medaille. Wat ons betreft mag zo'n ouderwets gezellige spelavond er best nog een keer komen.
Alle deelnemers bedankt voor de gezellige, sportieve, spelavond. S vd T. (zie de foto's binnenkort op deze site...)

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_14-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-02.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1103 gasten en geen leden online