Home
13-sonsoring.jpg

10-12-2016 Scharnegoutum: Met bedrijf in beeld gaan we op een druilerige zaterdagmorgen op bezoek bij de familie IJssels. Bij de hoge tafel in de keuken schuiven we aan op  de Willem Santemastrjitte 23.  Daar wonen Gerard en Chantal en hun zoontje Hidde IJssels. Tevens de naam van het timmerbedrijf. Een eenmansbedrijf  “Timmerwerk  IJssels”,

is goed in renovatie,  verbouw, aanbouw en timmerwerk. Gerard is de timmerman en woont al zijn hele leven in Scharnegoutum. Hij is opgegroeid in ons dorp. Na de ambachtschool in Sneek ging Gerard werken,  in 2006 is hij  zelfstandig ondernemer geworden. In de voetsporen van zijn vader. Zijn specialisme is allround, als onder aannemer wordt hij momenteel veel gevraagd voor systeembouw, plafonds en wanden. De bouw trekt gelukkig weer aan. Het geeft vertrouwen. Particulieren kunnen bij hem goed terecht,  voor een uitbouw,  erker, serre, sanitair en alle andere voorkomende werkzaamheden. Afspraak is afspraak bij Gerard, hij  houdt van goede communicatie. Iets wat oud is weer mooi maken, met moderne technieken daar houdt hij van. Maar van heerlijk en eerlijk musiceren houdt hij ook,  muzikaal improviseren en alles uit het hoofd spelen, prachtig. Het zegt  iets over Gerard  zijn kunnen en zijn  enthousiasme. Ja het bedrijf IJssels is een naam om te onthouden, een leuk bedrijf, uniek voor betrokkenheid en vakwerk. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op zijn site www.ijsselsafbouw.nl 

 

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 35-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-75.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 929 gasten en geen leden online