Home
26-puur.jpg

6-11-2016 Scharnegoutum, bedrijven die werkzaam zijn in ons dorp en er buiten, willen we graag aandacht geven. Het bedrijf  "D. Bergema Dienstverlening" is een jong en groeiend eenmansbedrijf en is gespecialiseerd in dienstverlening voor uw huis. Durk Bergema de eigenaar richt zich op bedrijven en particulieren. Durk is tevens uitvoerder en is allround en specialist in het ophangen en aanbrengen van gordijnen, allerlei mogelijkheden hiervan zijn hem vertrouwd, ook weet hij alles

op het gebied van zonwering en is daarnaast een goede stoffeerder. Allerlei vloeren kan hij leggen. Durk woont al zijn gehele jeugd in Scharnegoutum. We kennen hem, bekend van het bouwen van mooie feestwagens, van de hardste knallen tijdens oud-nieuw, het traditionele carbidschieten. Het dorpshuis de biljart. Met dit mooie nieuws en deze creatieve berichten staat hij goed bekend, en is goed bereikbaar via e-mail en telefoon. Hij werkt altijd in opdracht. Je mag Durk bellen voor uiteenlopende klussen van advies tot de daadwerkelijke uitvoering. Durk heeft ruime ervaring op gedaan in de scheepsbekleding en in de woning-stoffering. Nog vaak wordt hij gevraagd voor mooie klussen. Zijn mooiste klus was in Brussel, daar heeft hij in een hotel ongeveer 6000 m2 vloerbedekking gelegd. Nu vanuit Scharnegoutum is hij een eigen bedrijf begonnen, en is daarmee flexibel inzetbaar. Voor een uitgebreid interview verwijzen we u naar de eerst volgende Doarpsomropper. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

juni-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-17.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 714 gasten en geen leden online