Home
21-grollema.jpg

 3-11-2016 Scharnegoutum Uit school en onderweg gooien mensen heel wat weg en nuttigen energie drinks, en vele energie repen. ...In de zorg heb je keukenktafelgesprekken,  dan gaat het over wie doet wat. Nu is er zorg om het weggooien van blikjes en flesjes en lege verpakkingen. In datzelfde keukentafelgesprek waarbij de ouder(s) de kinderen horen en hen vertellen over prullenbakken en afval. Dat vergaan een

lange weg is. En de natuur mooi is en we het graag zo willen houden. Een Omrin langs de weg levert wat op zo vertellen Harm en Tymen. Omrinne is een leuke bezigheid, nog even en we nemen de container maar mee...!? Dat moet niet nodig zijn wanneer degene die het veroorzaakt even langer nadenkt voordat hij/zij het weggooit.  Ja op de foto: Dit binne Harm Boonstra en Tymen Hofstra . Sij rinne twa-trije kear yn'e wike in rûntsje om en himmelje dan de bermen . Dit is wat se meinommen ha op tongersdei 3 november. Dit moast eigenlijk net hoeche! Voor een goed (keukentafel)gesprek zijn zij beschikbaar...

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

0ude-kerk-kleur-klein.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-60.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 871 gasten en geen leden online