Home
29-Vakgarage.jpg

Afgelopen zaterdag de uitwedstrijd Creil 1 – Scharnegoutum 1. Vorig jaar de enige wedstrijd die werd verloren maar gezien de stand op de ranglijst toch een wedstrijd die we zouden moeten winnen.
De voorbereiding was ontspannen maar goed. De start van de wedstrijd was redelijk maar na een minuut of 10 kwam de wedstrijd tot leven. Vv Scharnegoutum speelde waarschijnlijk de beste eerste helft van het seizoen. Natuurlijk werd er ruimte weggegeven door de tegenstander maar deze ruimtes werden goed benut, door het spelen van een hoog tempo

en het snel verplaatsen van de bal. Een genot om naar te kijken. De goal kon dan ook niet uitblijven en na een heerlijke aanvalsopzet en een prachtactie van de goed voetballende Marcel had Jaider, die vandaag wat ongelukkig voetbalde, de bal voor het intikken. Scharnegoutum ging door met het goede spel en er werden diverse kansen gecreëerd maar evenveel gemist. Het vizier bij de meesten stond niet op scherp, misschien ging het allemaal wat te makkelijk en dat vergeet de ploeg zichzelf te belonen met meerdere goals. De keeper van Creil, overgekomen van Flevo Boys was ook in topvorm. Zo haalde hij met een katachtige reactie een prima volley van Marcel, na opnieuw een prima aanval, uit zijn goal.
In de rust werd aangegeven dat we een hoog tempo moesten blijven hanteren en de ruimtes moesten blijven zoeken. De tweede helft was echter niet van een bijster hoog niveau. Het hele tempo was uit de opbouw, de schaarse kansen die we kregen werden niet benut en dan is 1-0 maar een hele beperkte voorsprong. Gert Jan stond gelukkig goed te keepen en de achterhoede met Kees, PW, Sibren en de uitblinkende Gert stond als een huis.
Onvoorstelbaar hoe je een ploeg de eerste helft volledig wegspeelt en de tweede helft minimaal gelijkwaardig laat zijn. " Laat zijn " schrijf ik niet voor niks omdat Scharnegoutum dit voor een groot deel aan zichzelf te heeft te wijten. Maar goed, daar zal deze jonge ploeg weer van leren.
Komende zaterdag opnieuw tegen Bolsward. In de beker werd tegen hen gewonnen en we zullen er alles aan doen om deze prestatie te herhalen.

Remco Bervoets

Groet,
Leffert

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4818-adk2.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-50.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 464 gasten en geen leden online