Home
09-shiatsu.jpg

28 oktober 2016 Er staan nu mooie foto's van het Disneyconcert op deze site, gemaakt door Klaas Looper. Het korps Excelsior en de school hebben de toeschouwers, maar ook de deelnemers meegenomen in de muziek en in de wereld van Walter Elias (Walt) Disney (geboren in Chicago, 5 december 1901 – gestorven in Los Angeles, 15 december

1966). De grote oprichter van Disney en werd een van van de bekendste filmproducenten op de wereld. Hij heeft diverse personages gecreëerd. Het Disneyconcert is een mooi muzikaal  initiatief van school en Excelsior. Een ode aan Walt Disney van de Disney company. Disney figuren die weer tot leven kwamen op deze vrijdagavond. Twee series kunt u bekijken. Klik door naar het fotoalbum in de bovenste menubalk en u zoekt naar de recente foto's van het Disney concert. of klik hier op < deel 1>    <deel 2> 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 29-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-03.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 917 gasten en geen leden online