Home
25-Terpstra.jpg

Op 26 november dan is het weer zover.... De Wintermerk is weer in aantocht.

Terwijl het buiten nog betrekkelijk warm is beginnen alweer de voorbereidingen van een koel en koud evenement. Het is een soort van verkoelings gedachte. Want op ZATERDAG 26 november staat het Swettehûs weer bol met verschillende kraampjes/ tafels met leuke aantrekkelijke producten en/of diensten waar u uw slag kunt slaan voor SINT en/of KERST Voor de derde maal wordt deze WINTERMERK georganiseerd in en vóór op het plein van ons Dorpshuis Swettehûs
Voorbereidingen zijn in volle gang voor een markt met een verscheidenheid aan producten en artikelen, o.a. Fairtrade, hapjes, sokken, snert, kransen en huisversiersels. (en nog veel meer). O ja, ook zal het “ouderwets” draaiend Rad weer draaien voor verrassende prijzen. De opbrengst is voor de kerk “in haar omzien naar mensen”.
Denkt u : daar wil ik graag bij zijn en om mijn product/ artikel aan de vrouw of man of kind brengen, neem hiervoor contact op met iemand van de werkgroep via een mailbericht
Wilt u meehelpen bij het opbouwen/ afruimen van de ruimtes en/of meehelpen in een stand, neem ook dan contact op.
Hebt u nog een idee, laat het ons weten. Wilt u een tafel huren? Informeer naar de mogelijkheden. Een berichtje via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Of telefonisch( 417068)

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 26-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-48.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 558 gasten en geen leden online