Home
12-ijsels.jpg

Oktober 2016,  start dorpshuis activiteiten.  Deze eerste week van Oktober was een mooie startweek van het activiteitenseizoen. En daarmee bruist het alweer in het dorpshuis. Alle verenigingen zijn allemaal weer van start.
Terugblikje: er was 30 september een darttoernooi  en dit was ‘tige smûk’ en de concentratie was voelbaar. De mannen hadden het samen prima voor elkaar en het was een topavond, zeker voor herhaling vatbaar. En… we hebben al geluiden gehoord, dat er dan ook vrouwelijke deelnemers mee gaan doen. Geweldig!
We hadden een  ‘bierfest’  2 oktober , "...das war toll".  En het leuke, de meesten kwamen

verkleed. En er waren er die kwamen in prachtige kleding, echt mooi. Er was een prijs voor de  mooiste outfit, maar die keuze was best wel moeilijk. Er waren meerdere kanshebbers. Maar het zijn Michel, Tiny en Yentl samen geworden.En het bierfest krijgt een vervolg en dan komt deze wellicht, op veler verzoek, op een andere dag.
Vrijdagavond 7 oktober was er disco in het dorpshuis en met bijna honderd kinderen , een enthousiaste D.J. , lekkere versnaperingen en ouders geruststellend op de achtergrond in de bar genietend van een biertje/frisje, een  superfijne avond. Voor een fraaie impressie zie binnenkort in het fotoalbum.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

Dscf4811br1.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-04.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 892 gasten en geen leden online