Home
27-goliath.jpg

Het disneyconcert komt in zicht. Op vrijdag, 28 oktober a.s. om 7 uur `s avonds beginnen we in de tot concertruimte ingerichte centrale hal van onze mooie basisschool. U kunt genieten van optredens van Excelsior, de Jesband en van de muziekleerlingen van het project Bruggen Bouwen met Muziek. Wel 60 kinderen van onze school zullen er samen met het korps een spetterend optreden van maken. Na ongeveer 45 minuten gaan de optredens verder in het dorpshûs op podium of in

de zaal, zal er daarna pauze zijn en sluiten we weer af met een slotdeel in het attrium van Op`e Hichte.
De avond staat geheel in het teken van disney, met live beelden van de muziek die U hoort. Ook verwachten we een optreden met dans op bekende disney melodien.

Een kleine greep uit het programma: Bells of Notre Dame, Junglebook, Highlights from Planes, The Lian King, Two Worlds, Little Mermaid, Pirates, Beyond the Sea. Mogelijk gemaakt door Excelsior, het team van Op`e Hichte, Dorpshuis en BBMM (muziekschool)

U komt toch ook? Bestuur Excelsior.  JL 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 23-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-60.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 865 gasten en geen leden online