Home
07-sponsors15.jpg

Scharnegoutum 1-10-2016 : Er was een mooie belofte. In ons dorp wilde men een betere entree. Met een ruiger plantsoenbeleid in Scharnegoutum volgens de nieuwe stijl.... Uitspraak: "Ook dat is netjes, alleen wat hoger en ruiger". Het groenbeleid is veranderd. Het binnenkomen van het dorp moet mensen gelukkiger maken. Meer vlinders en honingbijen. Met deze biodiversiteit in planten en bloemen en een verder uitgekiend maaibeleid mag men hier toch

wel wat meer van verwachten. De bank op deze plek, staat in mijn ogen dan ook verkeerd en zou gericht moeten zijn op de bloemenzee, de vlinders en de bijen. Omdraaien dus. Het lijkt een soort van  ijdelheid en een over koetjes, kalfjes en over de bloemen en de bijtjes praten. Het liefst zien we er als burgers wat banken bij, in een kring rondpraten en kijken, met in het midden mogelijk een soort van "leugenbank".    A.k.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

januari-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-41.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 474 gasten en geen leden online