Home
30-vdmeer.jpg

Open dag op 28 oktober en geweldige knip actie. Ons dagelijks Brood. Brood er wordt veel over geschreven. Nee, brood is geen dikmaker. Maar let op bij overal waar “te” voor staat en je belegkeuze is natuurlijk ook bepalend. Het brood wordt door onze bakkers iedere nacht met zorg gemaakt van de beste grondstoffen, welke speciaal geselecteerd worden. Weet wat je eet, uhh bakt! Welke grondstoffen gebruikt mijn bakker eigenlijk? En waarom soms die verschillen in prijs van b.v.Speltbrood . Meestal is de juiste grondstof keus bepalend die moeten bij ons  100% echt zijn. Daar willen we beslist geen concessies in doen. Kennis van zaken staat bij ons centraal en al sinds 1937 is onze slogan “kwaliteit wint altijd”. Wij zijn immers

niet voor niets uitgeroepen tot de beste desembakker van Nederland.
Wij kijken terug op een mooie toeristische zomer in Scharnegoutum. Als dorpsbakker zijn wij blij dat wij u mogen voorzien van het dagelijks brood. Bij vele dorpswinkels zie je dat deze, net als vroeger, op woensdagmiddag gesloten zijn. Vanaf 1 September zal onze winkel in Scharnegoutum op woensdag geopend zijn van 8:30-13:00 uur. Alle overige dagen kunt u terecht van 8:30-17:30 en op zaterdag van 8:00-16:00 uur. Ook tussen de middag staan wij voor uw klaar. Natuurlijk kunt u op woensdagmiddag wel terecht bij één van onze andere vestigingen, of online uw bestelling plaatsen.
Altijd al  nieuwsgierig geweest naar een kijkje achter de schermen in de bakkerij te Wommels. U bent welkom op de open dag op 28 Oktober van 10:00 tot 22:00 uur. Ook zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen van het najaar, er staan weer leuke acties op het programma. Houdt uw brievenbus in de gaten.
Wanneer een hobby uit de hand loopt en je hebt altijd al voor je zelf willen beginnen dan beschikken wij in dit mooie dorp nog over een geschikte locatie. Aan de achterkant van de winkel hebben wij een ruimt van 60 m2 beschikbaar. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een taarten atelier, diverse webshops laten samenkomen of voor het geven van workshops, ook als kantoorruimte zou dit kunnen worden ingericht. En parkeren is geen probleem. Maak vrijblijvend een afspraak en kom de ruimte eens bekijken.
Heeft u vragen dan horen wij dat graag.
Met een Echte Bakkersgroet,

Nyncke Posthuma en haar medewerkers.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_11ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-59.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 1050 gasten en geen leden online