Home
29-Vakgarage.jpg

Er was zomaar een feest nabij de Fleardyk. Waar het prachtige en warme weer toe aanzet, brengen mensen elkaar zomaar een goed idee.  De Buurtvereniging Flearwal had zaterdag 3 september een mooie gebeuren. Dorpsfeesten zijn er 1x per 2 jaar, het feestloze jaar is een dan mooie gelegenheid voor buurtverenigingen om iets gezelligs te organiseren. Armand & Astrid, Hylke Jan & Gerda Rina en Hen& Anita van de Fleardyk sloegen de handen in elkaar en staken de armen uit de mouwen. Met sponsoring van

Schrale was het fantastisch voor elkaar: een feest van ontmoeten, (hernieuwde) kennismaking, bijpraten, herinneringen ophalen, gezellig samen eten, spijkerslaan en bingospelen voor jong en oud. De foto’s geven een impressie van het gebeuren. De buurtbewoners van de Flearwal kunnen er weer tegenaan komend jaar tot de dorpsfeesten begin september 2017. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_14-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-04.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 896 gasten en geen leden online