Home
28-thuiszorg.jpg

DARTTOERNOOI voor Scharnegoutum en oud Scharnegoutumers. Op 30 september Swettehûs. Let’s play darts. Vrijdagavond 30 September is het tijd voor darten en horen we de kreten zoals Bulls eye en one hundred and eighty door het gehele dorpshuis. Daar moet je bij zijn. Dat wordt leuk!! 
De mannen, echte dartkenners, gaan uitleg geven, er worden verschillende groepen gemaakt, de wedstrijden worden begeleid en je krijgt tips. Voor iedereen leuk. Dus jongens,meisjes, vrouwen,mannen, kom op en doe eens een gooi. Het is verrassend, enerverend, leerzaam , gezellig, alle speelniveau’s zijn aanwezig. Laat je verrassen en doe mee! En er zijn mooie prijzen! Iedereen

vanaf 10 jaar mag mee doen. Van 10 tot 16 jaar gratis.  
16 jaar en ouder:   € 5,- incl. 1 consumptie. 
Aanvang: 19.00 uur
Opgeven voor 28 September voor 18:00 uur !
Inschrijvingen ( naam, m/v en leeftijd) via email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_12-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-21.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 886 gasten en geen leden online