Home
17-Koopmans.jpg

 26-08-2016 Deze week was het volop zomer. Het is eindelijk tijd voor ouderwets hooien. Geweldig wanneer de zon in augustus de zomer nog even goed maakt. Met dit warme weer schijnt de zon volop en de temperatuur stijgt in hoog tempo naar de dertig graden. De boer altijd zorgelijk is dan erg blij. Het maaien en wachten wordt beloond. Prima tijd om te hooien. De New Holland pakjes pers van vroegere tijden komt achter de tractor en gaat kleinere hooibalen persen. Prachtig, en het hooi is droog en goed te hanteren. De boer van Zorgboerderij "Zo Gek Nog Niet" is er blij mee. Kruidig hooi, grasland niet bemest. Het is goed voer voor de paarden. Het kleine gereedschap betekent vooral weinig gedoe en de nauwe paden en moeilijke bochten zijn makkelijk te nemen met de kleine Deutz. Miniatuur gereedschap is uitermate geschikt voor dit terrein.  

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto 23-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-43.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 424 gasten en geen leden online