Home
21-grollema.jpg

Juli 2016: De website van www.skearnegoutum.nl is gelift... Hij/zij, het is anders, ziet anders, leest nu anders. Nog steeds boordevol met nieuws. In ons dorp gebeurd meer dan we weten. Wat we weten, zien en horen, proberen we zo objectief mogelijk bij de mensen te brengen. Het lezen van nieuws kunnen we niet afdwingen. Echter wanneer we niet meer lezen, en weten worden we onwetend, dom en onverschillig. Wanneer we alles bij het oude laten weten we ook dat het uiteindelijk verveeld.

Een reden waarom mensen niet meer lezen. Daarom is de website weer gelift. Logisch. Mensen vragen bij ouderdom wel eens naar een face-lift. Met cosmetische behandelingen als botox injecties, chemische peelings en lasertherapie is ouderdom op hoofd en rond de mond en ogen uitstekend te behandelen. Maar tegen de zwaartekracht beginnen deze technieken niet veel. Wanneer de huid verslapt dat de contouren van het gezicht minder scherp worden. Dan is het tijd om te liften.... rimpels en plooien worden verwijderd, de gezichtshuid én de onderliggende vet-, en bindweefsels worden weer strak getrokken. Gelaatstrekken worden als het ware ‘gelift’ waardoor we weer frisser en jeugdiger lijken. Belangrijk om te weten is dat niet alle rimpels verdwijnen. Inhoudelijk blijft het nieuws, gewoon nieuws. En dus heeft het op het leven meestal weinig tot geen effect. Daarvoor zijn andere operaties of technieken nodig, zoals een oogcorrectie. Dat je met andere ogen gaat zien. Maar laten we de waarheid maar niet liften en dus niet beïnvloeden, laten we eerlijkheid en puur tot één geheel maken. Deze liftende handelingen hebben we toevertrouwd aan Klaas Looper. Hij heeft er weer wat moderns van gemaakt. Hij is er vermoeid van, hij is ouder geworden maar wij zijn weer klaar voor de toekomende tijd. 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

foto_03ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-02.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 916 gasten en geen leden online